Τραγανά τσιπς τοπιναμπούρ με αλάτι λεμόνι-δεντρολίβανο
Συστατικά6–7 μεσαίου μεγέθους τοπιναμπούρ1 λίτρο φυτικό λάδιΑλάτι λεμόνι-δεντρολίβανοαλάτι kosher1 κ.γ. φύλλα φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμέναξύσμα από...
Συστατικά6–7 μεσαίου μεγέθους τοπιναμπούρ1 λίτρο φυτικό λάδιΑλάτι λεμόνι-δεντρολίβανοαλάτι kosher1 κ.γ. φύλλα φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμέναξύσμα από...
Υλικά 1 φρέσκος μπακαλιάρος 1200 γρ Ξύσμα από 2 λεμόνια Για την κρέμα τοπιναμπούρ 500...
-2 μέτρια κρεμμύδια-ηλιέλαιο-4 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες-600 γρ αγκινάρες Ιερουσαλήμ-600 γραμμάρια πατάτες-30 γρ βούτυρο-400...
Αυτή η συνταγή για αγκινάρες Ιερουσαλήμ, είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να μαγειρέψετε αυτά...
500 γρ αγκινάρα Ιερουσαλήμ1 κρεμμύδι (μεγάλο)150 γρ πατάτες1 κουταλάκι του γλυκού ζωμό λαχανικών1 κουταλάκι του...
Η αγκινάρα της Ιερουσαλήμ (Helianthus tuberosus) είναι ένα είδος ηλίανθου ιθαγενές στην ανατολική Βόρεια Αμερική....
Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, τα αλατίζουμε και τα...
Η αγκινάρα της Ιερουσαλήμ (Helianthus tuberosus – Ηλίανθος ο κονδυλώδης) ή τοπιναμπούρ είναι είδος ηλίανθου ιθαγενές στην κεντρική Βόρεια Αμερική. Καλλιεργείται ευρέως σε όλη...
Μη σας ξεγελάει το όνομα της… Δεν είναι αγκινάρα και δεν μας έρχεται από την Ιερουσαλήμ…...